Ilmalämpöpumppu Helsinki, Espoo, Vantaa | LVI-palvelu Kipinä

ILMALÄMPÖPUMPPU - ASENNUKSET JA HUOLTO PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

LVI-palvelu Kipinä on ilmalämpöpumppujen asentamisen ja huoltotöiden luotettava ammattilainen. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavan ja tehokkaan palvelun, myös nopealla toimituksella tarvittaessa.

Ilmalämpöpumppujen suosio kasvaa jatkuvasti, sillä se luo asumisviihtymistä ja alentaa sähkölakuja. Kun ilmalämpöpumppu on oikein asennettu huoneistoon, saat siitä kaiken tehon irti. LVI-palvelu Kipinän ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua sijoittamaan ja asentamaan ilmalämpöpumpun oikein kotiisi ja opastaa sinua käytössä. Asentajamme auttavat sinua mielellään ja kertovat vinkkejä, missä ilmalämpöpumppu toimii parhaiten ja tarkistavat kanssasi muut tekijät, jotka vaikuttavat ilmalämpöpumpun asentamiseen.

Oletko jo mahdollisesti hankkinut ilmalämpöpumpun ja laite kaipaa huoltoa? Soitathan meille LVI-palvelu Kipinään ja autamme myös pumppujen huoltotöissä. Huolto voi olla esimerkiksi kondessivesiputken toiminnan tarkastus, lämmitystehon mittaus, talon ulkopuolella olevan pumpun osan puhdistus ja kylmäainetäytöt. Nämä huoltotyöt vaativat asentajan apua.

Soitathan meille LVI-palvelu Kipinään. Autamme niin uuden laitteen asentamisessa, sen käytön opastamisessa ja tarvittavien huoltojen suorittamisessa. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä vaan soita jo tänään!