Putkityöt, Putkiliike Kauniainen | LVI-palvelu Kipinä

PUTKITYÖT KAUNIAINEN JA KOKO PÄÄKAUPUNKISEUTU

LVI-Palvelu Kipinä on pääkaupunkiseudulla toimiva LVI-asennuksiin ja LVI-huoltoon erikoistunut palveluyritys. Toteutamme putkiasennuksia toimialueellamme Kauniainen ja pääkaupunkiseutu. Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä laaja-alaisesti kaikissa LVI-töissä. Teemme kaikki kotitalouksien sekä isojen ja pienten yritysten lvi asennus – ja putkityöt ammattitaidolla ja laadukkaasti. Remontoinnin ei tarvitse olla hankalaa, sillä pystymme toteuttamaan putkityöt mutkattomasti ja tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Voit luottaa meihin, kun etsit ammattitaitoista tekijää ja apua erilaisiin putkiasennuksiin. Toimimme koko pääkaupunkiseudulla ja toteutamme kaikki pienistä putkiasennustöistä suurempiin projekteihin.

AMMATTILAISET APUNASI

Tarvitset apua vanhojen putkien korjaamiseen, kylpyhuone tai keittiö remonttiin tai putkiasennuksiin, LVI-Palvelu Kipinä tarjoaa sinulle kaikki palvelut vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Olemme apuna myös akuuteissa tilanteissa, jos putkivuoto yllättää tai lämminvesivaraaja rikkoutuu. Palvelemme akuuteissa tilanteissa myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin.

Laadukkaiden tuotteiden ja oikeaoppisten asennusten lisäksi palveluumme kuuluu asiantunteva opastus asiakkaillemme. Asennustyöt pyrimme tekemään mahdollisimman vähällä häiriöllä, jotta esimerkiksi kylpyhuoneremontti edistyisi mutkattomasti. Kuljetamme huoltoautoissamme aina mukana yleisimmät varaosat erilaisia putkiasennus- ja huoltotöitä varten. Teemme työt käyttäen laadukkaita työvälineitä ja kiinnitämme huomiota pieniin yksityiskohtiin.

MONIPUOLINEN PALVELU

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja tavoitteemme on, että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä työmme jälkeen. Työskentelemme tehokkaasti ja teemme työt markkinoiden sopivilla hinnoilla ja asiakkaiden toiveisiin pohjautuen. Toteutamme putkiremontit aina etukäteen asiakkaidemme kanssa suunnitelussa aikataulussa.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa putkiasennukset, vesikalusteiden huolto, ilmastointiasennukset, kaukolämpöpaketit ja lämpöpumppujen huolto- ja asennus. Lisäksi myymme järjestelmiä ja toimitamme tarvittaessa varaosia.

On tärkeää ottaa huomioon rakennusmääräykset ja putkien oikeaoppinen asennus useiden putkitöiden kohdalla. Tietyt LVI-tehtävät kuuluvat vain ammattitaitoiselle putkiasentajalle ja varsinkaan suuremmissa remonteissa näitä tehtäviä ei saa itse lainkaan tehdä. Suosittelemme aina ottamaan yhteyttä ammattitaitoiseen putkimieheen jo töiden suunnitteluvaiheessa.

Tarjoamme myös vuositarkastuksen kotisi LVI-järjestelmiin. Kotivuosihuolto auttaa ennakoimaan tulevat korjaukset ja niiden kustannukset sekä pidentää kotisi taloteknisten laitteiden käyttöikää. Erityisesti putkien kunto kannattaa tarkastuttaa säännöllisesti, jotta vältytään mahdollisilta putkivuodoilta ja vesivahingon aiheuttamilta lisähaitoilta. Laadukkaasti toteutettu remontti nostaa kotisi arvoa ja on eduksi esimerkiksi taloa myydessä.

TAVOITAT PUTKIASENTAJAN YMPÄRIVUOROKAUDEN

Käytössämme on ainoastaan hyväksi havaitut ja laadukkaat tarvikkeet. Huoltoautopalvelumme takaa ripeän avun akuuteissa vikakorjaus tilanteissa. Tavoitat putkimiehen tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystävä putkimies on valmis saapumaan paikalle mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Sinun ei tarvitse murehtia putkivuodon yllättäessä, sillä putkimies ja putkiasentaja on vain puhelin soiton päässä.

Putkitöiden lisäksi saatavilla on myös sähköasennuspalvelut kauttamme. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille miten voisimme auttaa sinua LVI-tehtävissä! Voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai soittaa suoraan toimistollemme. Autamme asennus- ja huoltotöiden lisäksi suunnittelemaan remontin kulkua ja sen vaiheita.