Putkityöt, Putkiliike, Putkimies Kerava | LVI-palvelu Kipinä

PUTKIMIES, PUTKITYÖT KERAVALLA - PUTKILIIKE LVI-PALVELU KIPINÄ

LVI-asennus on monialainen palvelu, johon kuuluvat kylpyhuoneiden ja keittiöiden putkistojen korjaukset, mutta myös lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien asennus ja huolto. LVI-palveluyritys Kipinä palvelee asiakkaitaan Keravan alueella ja olemme erikoistuneet LVI-asennuksiin ja –huoltoihin. Palveluihimme kuuluvat mm. putkityöt, erilaiset lvi-asennukset ja putkiasennukset.

Kun kyseessä on asiakkaan tarvitsema LVI-palvelun työtehtävä, ovat ammattitaitoiset putkiasentajamme valmiina auttamaan. Korjaamme yksittäiset vuotavat putket ja vanhemmat, tippasevat hanat, voit kutsua meidät paikalle myös akuuteissa tilanteissa. Voit ottaa meihin yhteyttö näissä tilanteissa lyhyellä varoitusajalla, autamme sinua mahdollisimman nopeasti. Kaikissa huoltoautoissamme on kattava varustus ja pääsemme näin asiakkaiden luokse nopeasti auttamaan akuuteissa tilanteissa. Älä siis epäröi soittaa meille, kun tarvitset heti apua!

Uusitko juuri kylpyhuoneen ilmeen ja tarvitset putkiasentajan vesikalusteiden asentamiseen? Olemme mielellämme mukana suuremissa remonteissa asentamassa uudet putkistot keittiöön tai kylpyhuoneeseen remontin yhteydessä. Kylpyhuone- ja keittoremonteissa kannattaa ottaa yhteyttä meihin LVI-palvelu Kipinällä ja kutsua paikalle ammattitaitoinen putkiasentaja, jolla on vankka kokemus LVI-asennuksista. Useiden putkiasennustöiden kohdalla on tärkeää ottaa huomioon rakennusmääräykset ja putkien oikeaoppinen asennus. Suuremmissa remonteissa tietyt työtehtävät kuuluvat vain ammattitaitoiselle putki- tai lvi-asentajalle ja itse näitä tehtäviä ei saa lainkaan tehdä. Pyrimme myös tekemään työn vähällä häiriöllä ja tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat työn nopeasti valmiiksi ja pääsevät nauttimaan esimerkiksi vastaremontoidusta kylpyhuoneestaan niin pian kuin mahdollista.

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä niin työmme jälkeen kuin aikataulussa pysymiseen. Teemme työmme aina laadukkaasti, ripeästi ja kustannustehokkaasti Meille työnjälki ja laadukkus on ensisijalla ja emme tyydy vähempään. Putkityöt ja lvi-asennukset voivat olla pienempiä tai suurempia projekteja, me kuulemme mielellämme molemmista! Soita ja keskustelemme mielellämme projektistasi lisää. Teemme työmme aina asiakaslähtöisesti ja kuuntelemme sinun tarpeesi toiveesi työhön liittyen. Sen jälkeen teemme työmme näihin toiveisiiin pohjautuen, jotta tulos on sinua mahdollisimman hyvin palveleva.

Voit luottaa, että LVI-palvelu Kipinän tuotteet ja työ on aina laadukasta ja pitkäikäistä. Käytämme työssämme vain putkiliikkeen laadukkaimpia tuotteita ja työvälineitä. Olemme täyden palvelun LVI-yritys ja palvelemme asiakkaitamme työtehtävissä aina viimeiseen silaukseen asti ja jälkäteen opastamme ja neuvomme mielellämme asiakkaita heidän kysymyksissään.

Olethan yhteydessä meihin LVI-palvelu Kipinään. Olemme alan kokenut LVI-yritys, jolla on ammattitaitoiset putkiasentajat. Pystymme autamaan aina niin uudiskohteissa kuin vanhempien talojen putkiasennuksissa ja -huolloissa.

Työmme teemme aina asiakkaiden toiveisiisi pohjautuen. Soita tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö ja palaamme pian asiaan!