Putkityöt, Putkiliike Kirkkonummi | LVI-palvelu Kipinä

PUTKIMIES ja LVI-ALAN PALVELUT KIRKKONUMMI

LVI-Palvelu Kipinä on täyden palvelun yritys, joka on erikoistunut LVI-asennuksiin ja LVI-huoltoon. Toteutamme putkiasennuksia toimialueellamme Kirkkonummi ja koko pääkaupunkiseutu. Palvelemme niin kotitalouksia kuin yrityksiäkin kaikissa lvi asennus ja putkitöissä. Teemme putkityöt laadukkaasti ja ammattitaidolla. Voit luottaa meihin, kun etsit tekijää erilaisiin putkiasennuksiin tai -huoltoihin.

Pystymme toteuttamaan putkityöt tarvittaessa nopealla aikataululla. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli mielessäsi on projekti, johon tarvitset LVI ammattitaitoa. Tarjoamme apua myös suunnittelutyössä.

PUTKIASENNUKSET AMMATTITAIDOLLA

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä työmme jälkeen ja toteutustapoihin. Teemme työt asiakkaidemme toiveisiin pohjautuen ja tarjoamme aina markkinoiden sopivimman hinnan. Työskentelemme tehokkaasti ja toteutamme putkiremontit etukäteen asiakkaan kanssa suunnitellussa aikataulussa riippumatta työtehtävän laajuudesta. Lisäksi ammattitaitoiset putkimiehet tarjoaa asiakkaillemme asiantuntevaa opastusta tuotteiden käytöstä ja huollosta.

LVI-Palvelu Kipinä tarjoaa kaikki palvelut vaivattomasti, helposti ja kustannustehokkaasti. Oli kyse vanhojen putkien korjaamisesta, kylpyhuone remontista tai putkiasennuksista, me autamme sinua mielellämme. Sinun ei tarvitse hätäillä putkivuodon tai rikkoutuneen lämminvesivaraajan yllättäessä, sillä olemme apunasi myös akuuteissa tilanteissa ja tavoita meidän päivystävän putkimiehen tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa vesikalusteiden huolto, ilmastointiasennukset, putkiasennukset, maalämpöjärjestelmät ja kaukolämpöpaketit. Myymme lisäksi järjestelmiä ja toimitamme tarvittaessa varaosia.

Putkiremontin ei tarvitse enää olla aikaavievää, eikä putkiremontin ajaksi tarvitse välttämättä muuttaa pois. Pyrimme tekemään asennustyöt aina mahdollisimman vähillä häiriöillä, jotta remontti edistyisi mutkattomasti ja pääsisit nauttimaan esimerkiksi juuri remontoidusta keittiöstä mahdollisimman nopeasti. Käytämme ainoastaan laadukkaita työvälineitä ja tuotteita ja kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

PUTKIASENTAJA MYÖS ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN

Putkiasennus- ja huoltotöitä varten kuljetamme huoltoautossamme aina yleisimmät varaosat. Näin työvälineet ovat aina ulottuvillamme ja työ saadaan ripeästi valmiiksi. Huoltoautopalvelumme takaa avun akuuteissa vikakorjaus- ja huoltotilanteissa.

Putkimies on tavoitettavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Näin varmistamme, että päivystävä putkiasentaja on valmis saapumaan paikalle mihin vuorokauden aikaan tahansa. Putkitöiden lisäksi tarjoamme myös sähköasennuspalveluja kauttamme.

KOTIVUOSIHUOLTO

Erilaiset rakennusmääräykset ja putkien oikeaoppinen asennus tulee huomioida useiden putkitöiden kohdalla. Suurimmissa remonteissa LVI-tehtäviä ei saa itse lainkaan tehdä, vaan tulee heti kääntyä ammattitaitoisen putkiasentajan puoleen. Meidän kauttamme löydät ammattitaitoiset putkimiehet vaativiinkin työtehtäviin ja neuvomme sinua mielellämme erilaisten tehtävien toteuttamisessa.

Suosittelemme tilaamaan vuositarkastuksen kotisi LVI-järjestelmiin säännöllisesti. Tarjoamme kotivuosihuollon, joka auttaa ennakoimaan tulevat korjaukset ja niiden kustannukset. Huolto pidentää kotisi taloteknisten laitteiden käyttöikää ja nostaa kotisi arvoa. Säännöllisellä putkien tarkastuksella vältytään ikäviltä putkivuodoilta ja vesivahingoilta. Lisäksi laadukkaasti toteutettu remontti vaikuttaa kodin markkinahintaan, josta on etua esimerkiksi taloa myydessä.

Jos tarvitset ammattilaisen apua LVI-asennuksissa ota meihin yhteyttä! Tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostitse.