Putkityöt, Putkiliike, Putkimies Nurmijärvi | LVI-palvelu Kipinä

PUTKIMIES, PUTKITYÖT NURMIJÄRVELLÄ - PUTKILIIKE LVI-PALVELU KIPINÄ

LVI-palveluyritys Kipinä palvelee asiakkaitaan Nurmijärvellä ja olemme erikoistuneet LVI-asennuksiin ja –huoltoihin. Palveluihimme kuuluvat mm. putkityöt, erilaiset lvi-asennukset ja putkiasennukset.

LVI-asennus on monialainen palvelu, johon kuuluvat kylpyhuoneiden ja keittiöiden putkistojen korjaukset, mutta myös lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien asennus ja huolto. Otathan meihin yhteyttä jo tänään ja kerro meille, miten voisimme auttaa sinua. Olemme täyden palvelun LVI-yritys ja palvelemme asiakkaitamme työtehtävissä aina viimeiseen silaukseen asti ja jälkäteen opastamme ja neuvomme mielellämme asiakkaita heidän kysymyksissään.

Teemme työmme aina laadukkaasti, ripeästi ja kustannustehokkaasti. Käytämme työssämme vain putkiliikkeen laadukkaimpia tuotteita ja työvälineitä. Meille työnjälki ja laadukkuun on ensisijalla ja emme tyydy vähempään. Voit aina luottaa, että LVI-palvelu Kipinän tuotteet ja työ on laadukasta ja pitkäikäistä. Teemme työmme aina myös asiakaslähtöisesti ja asiakkaidemme toiveiisiin pohjautuen. Keskutelemme kanssasi työn edetessä ja pidämme sinut projektissa mukana.

Putkityöt ja lvi-asennukset voivat olla pienempiä tai suurempia projekteja, me kuulemme mielellämme molemmista. Korjaamme yksittäiset vuotavat putket ja vanhemmat, tippasevat hanat, voit kutsua meidät paikalle myös akuuteissa tilanteissa. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä niin työmme jälkeen kuin aikataulussa pysymiseen. Kaikissa huoltoautoissamme on kattava varustus ja pääsemme asiakkaiden luokse nopeasti auttamaan myös akuuteissa tilanteissa.

Olemme mielellämme mukana suuremissa remonteissa asentamassa uudet putkistot keittiöön tai kylpyhuoneeseen remontin yhteydessä. Kylpyhuone- ja keittoremonteissa kannattaa ottaa yhteyttä meihin LVI-palvelu Kipinällä ja kutsua paikalle ammattitaitoinen putkiasentaja, jolla on vankka kokemus LVI-asennuksista. Useiden putkiasennustöiden kohdalla on tärkeää ottaa huomioon rakennusmääräykset ja putkien oikeaoppinen asennus. Suuremmissa remonteissa tietyt työtehtävät kuuluvat vain ammattitaitoiselle putki- tai lvi-asentajalle ja itse näitä tehtäviä ei saa lainkaan tehdä.

Uusitko juuri kylpyhuoneen ilmeen ja tarvitset putkiasentajan vesikalusteiden asentamiseen? Kun kyseessä on asiakkaan tarvitsema LVI-palvelun työtehtävä, ovat ammattitaitoiset putkiasentajamme valmiina auttamaan. Pyrimme myös tekemään työn vähällä häiriöllä ja tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat työn nopeasti valmiiksi ja pääsevät nauttimaan esimerkiksi vastaremontoidusta kylpyhuoneestaan niin pian kuin mahdollista.

Mikäli siis remonttikohteesi Nurmijärvellä, ota yhteyttä jo tänään LVI-palvelu Kipinään, olemme täyden palvelun yritys, jolla on vankka kokemus LVI-alalta ja ammattitaitoiset putkiasentajat ja autamme mielellämme niin uudiskohteissa kuin vanhempien talojen putkiasennuksissa ja -huolloissa.

Kerro meille kohteestasi ja tilaa putkiasentajamme käymään, myös kiireellisissä remonttikohteissa voimme tulla auttamaan nopeasti. Älä epäröi, otathan yhteyttä jo tänään ja sovitaan remontin yksityiskohdista lisää. Voit myös lähettää meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.