Putkityöt, Putkiliike, Putkimies Porvoo | LVI-palvelu Kipinä

PUTKIMIES, PUTKITYÖT PORVOO - PUTKILIIKE LVI-PALVELU KIPINÄ

Sijaitseeko kotisi Porvoossa ja tarvitset apua LVI-asentamisessa? LVI-palveluyritys Kipinä auttaa erilaisissa kodin tai yrityksen putkitöissä. Olemme erikoistuneet LVI-asennuksiin ja -huoltoon. Monipuoliseen ja kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu mm. LVI-asennukset, putkityöt ja putkiasennukset. Olipa kyseessä vanhempi omakotitalo, uusi rakennuskohde tai kerrostalo, saat kauttamme kaikki tarvittavat LVI-palvelut. 
Ammattitaitoiset putkiasentajamme ovat valmiita auttamaan niin pienissä remonteissa tai korjaustöissä kuin suurissa projekteissa. Korjaamme vuotavat putket ja rikkoutuneet hanat, mutta tarvittaessa olemme mukana myös isommissa remonteissa ja projekteissa. Voimme asentaa uudet putkistot keittiöön sekä kylpyhuoneeseen ja varmistaa, että työt tehdään määräysten mukaisesti ja turvallisesti. Otamme työssä huomioon myös asiakkaan toiveet ja budjetin. 
Isommissa remonteissa kannattaa ottaa yhteyttä LVI-palvelu Kipinään, sillä kauttamme saat paikalle asiantuntevat ja koulutetut LVI-asentajat sekä putkimiehet. On hyvä muistaa, että tietyt työtehtävät kuuluvat vain ammattitaitoiselle putki- tai lvi-asentajalle ja itse näitä tehtäviä ei saa edes tehdä. Meillä on vankka kokemus erilaisista asennus- ja huoltotöistä. Huomioimme putkiasennustöissä aina rakennusmääräykset ja putkien oikeaoppisen asennuksen. Näin varmistamme, ettei ikäviä tai yllättäviä vahinkoja pääse syntymään tulevaisuudessa. Asiakas voi luottaa työhömme ja osaamiseemme. Olemme LVI-töiden asiantuntijoita ja putkiasentajilla löytyy kokemusta erilaisista projekteista. 
Olemme täyden palvelun yritys, joka tekee työn aina laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa. Panostamme työn jälkeen ja asiakastyytyväisyyteen. Tavoitteena on, että asiakkaamme eivät koe häiriötä remontista ja pääsevät nauttimaan työn lopputuloksesta niin pian kuin mahdollista. Haluamme tarjota asiakkaille parasta palvelua. Käytämme työssä aina putkiliikkeen laadukkaita työvälineitä ja tuotteita. Voit luottaa siihen, että LVI-palvelu Kipinän tuotteet ja työ on laadukasta ja pitkäikäistä. 

Autamme nopeasti myös akuuteissa tilanteissa, kuten yllättävissä putkivuodoissa. Tavoitat meidät myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kaikissa huoltoautoissamme on kattava varustus ja pääsemme asiakkaan luokse Porvooseen nopeastikin. Putkiasentajamme ovat luotettavia alan ammattilaisia. He opastavat mielellään asiakkaita remontin eri vaiheissa ja tuotteiden käytössä.

LVI-palvelu Kipinä tarjoaa monipuoliset palvelut kylpyhuoneiden ja keittiöiden putkistojen korjauksista lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien asentamiseen. Palvelemme asiakkaita työtehtävissä alusta loppuun asti ja vielä työn jälkeenkin opastamme sekä neuvomme asiakkaita heidän kysymyksissään. Haluamme tuoda asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua nopeasti ja luotettavasti.

Ota yhteyttä, jos etsit ammattitaitoista putkiasentajaa Porvoossa tai haluat opastusta tuotteiden käytössä. Meille työnjälki ja laatu ovat ensisijaisen tärkeää, emmekä tyydy yhtään vähempään. Omaamme pitkän kokemuksen alalta ja palvelemme aina asiakaslähtöisesti. Kuulemme mielellämme suunnitteilla olevasta remontistasi tai huoltokohteesta. Autamme tarvittaessa nopealla aikataululla! Ota meihin yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö!