Putkiasennus, Putkiasentaja, Putkiremontti Helsinki, Espoo, Vantaa

PUTKIASENNUS JA PUTKIREMONTIT HELSINKI & KOKO UUDENMAAN ALUE

LVI-palvelu Kipinään voit luottaa, kun etsit apua erilaisiin putkiasennuksiin ja etsit luotettavaa putkiasentajaa. Toteutamme putkiasennuksia yrityksille ja kotitalouksille pääkaupunkiseudun alueella aina pienemmistä putkiasennustöistä suurempiin projekteihin. Putkiasennuksiin kuuluu laaja kirjo erilaisia töitä vanhojen putkien korjauksista aina suurempiin kylpyhuoneen ja keittiön remontteihin ja putkistoasennuksiin. Tarjoamme apumme myös akuutteihin tilanteisiiin kuten yllättäen vuotaviin putkiin tai rikkoutuneen lämminvesivaraajan korjaukseen. Palvelemme akuuteissa tilanteissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Palveluumme kuuluvat laadukkaiden tuotteiden ja oikeaoppisten asennusten lisäksi asiantunteva opastus asiakkaillemme. Pyrimme tekemään asennukset mahdollisimman vähällä häiriöllä ja niin, että esimerkiksi kylpyhuoneen remontti edistyy mutkattomasti. Kaikki huoltoautomme on varustettu laadukkailla työvälineillä ja mukanamme kulkee aina yleisimmät varaosat erilaisia putkiasennus- ja huoltotöitä varten.

Tarjoamme putkiasennustyöt kustannustehokkaasti ja käytämme työssämme vain laadukkaita työvälineitä ja tuotteita. Tavoitteemme on, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä työmme jälkeen ja panostammekin tehokkaaseen ja laadukkaaseen työhön markkinoiden sopivilla hinnoilla ja aina asiakkaiden toiveisiin pohjautuen.

Kuulemme mielellämme niin pienemmistä kuin suuremmista projekteista, joita sinulla on tarjota. Etsitkö putkiasentajaa? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.