SÄHKÖPALVELUT - LVI-Palvelu Kipinä

SÄHKÖPALVELUT PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Sähköpalvelu Kipinä on sähkö-, antenni-, ja tietoverkkojen asentamiseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Teemme kaikki tarvittavat sähkötyöt yksityisille kotitalouksille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Olemme luotettava ja asiantunteva yritys, jolla on pitkä kokemus sähkötyössä vaadittavasta erikoisosaamisesta.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat sähköasennukset, sähköurakointi ja sähköpäivystys. Joustavina ammattilaisina pystymme reagoimaan nopeasti yllättäviin tarpeisiin ja pyyntöihin. Olemme käytettävissä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sähköpalvelu Kipinä kuuluu kotimaiseen ELFIN sähköurakoitsijoiden ketjuun, joka on Suomen suurin sähköurakoitsijoiden muodostama valtakunnallinen yhteenliittymä. Sähköpalveluiden lisäksi asennamme myös aurinkovoimaloita ja toimitamme aurinkovoimajärjestelmiä.

LUOTETTAVA JA AMMATTITAITOINEN

Sähköpalvelu Kipinä tekee sähköasennukset laajan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, luotettavasti ja tehokkaasti. Panostamme laadukkaaseen ja sujuvaan palveluun asiakastyytyväisyyden takaamiseksi.

Vankka kokemus sähkötöistä, jatkuva kehittäminen ja henkilöstön koulutus takaa, että meillä on aina halussa vahva osaaminen ja ammattitaito erilaisia sähkötöitä tehdessämme. Hoidamme niin isommat kuin pienemmätkin sähköasennukset aina työtehtävään vaadittavalla asiantuntemuksella.

Palvelemme asiakkaitamme koko Uudenmaan alueella. Teemme kaikki kotitalouksien ja yrityksien tarvitsemat sähköasennukset ja sähköhuollot. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme samasta paikasta sähkösuunnittelun, remontin ja maankaivuutyöt.

Sähköpalvelu Kipinä on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttama sähköasennusliike, jolla on hallussaan S2-luokan urakointioikeus. Tämä tarkoittaa, että meillä on oikeus tehdä kaikki alle 1000 voltin sähkötyöt.

Toteutamme työt sujuvasti, helposti ja sovitussa aikataulussa. Olemme nopeita toimimaan ja työmme lopputulokseen voi aina luottaa. Teemme kaikki tarvittavat sähkötyöt sulakkeiden vaihdoista sähköurakointiin. Palvelemme pääosin seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Sipoo, Tuusula, Porvoo, Järvenpää, Nurmijärvi, Klaukkala, Kauniainen ja Kirkkonummi. Toimialueemme on kuitenkin koko Uusimaa ja olemme valmiita tarvittaessa myös maakuntamatkailuun.

MONIPUOLINEN PALVELU

Sähköpalvelu Kipinän palveluihin kuuluvat muun muassa:

 • Sähköasennukset
 • Sähköasennusten vianhaku
 • Huolto-, korjaus-, ja muutostyöt
 • Antenniasennukset
 • Tietoverkkoasennukset
 • Yleiskaapelointi
 • Sähkösuunnittelu
 • Aurinkovoimala-asennukset
 • Paloilmoitinjärjestelmien asennukset
 • Ovi- ja porttipuhelimien asennukset
 • Sähkölaitteistojen kunnossapitotarkastukset
 • Sähkölaitteden kuntotutkimus
 • KNX-järjestelmien ohjelmointi ja käyttöönotto

Teemme työt tuntiveloitteisena tai kiinteähintaisena urakkana asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan. Kysy meiltä lisää, niin etsimme yhdessä parhaan ratkaisun.

SÄHKÖASENTAJA TAVOITETTAVISSA YMPÄRIVUOROKAUDEN

Pikaisia toimia edellyttäviä asennuksia ja korjauksia varten apua on saatavilla huoltoautopalvelustamme. Sähköpäivystyksemme palvelemme ympärivuorokauden, joten olemme tavoitettavissa myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin.

Huoltoautomme ovat kattavasti varusteltuja ja kaikki tarvittavat sähkötarvikkeet sekä varaosat yleisimpiin akuutteihin piensähkötöihin kulkevat aina mukanamme. Tyypillisiä tehtäviä ovat sulakkeiden vaihdot, sähkölaitteiden vikakorjaukset ja osien vaihdot.

Tavoitat päivystävän sähkömiehen puhelimitse numerostamme 010 322 1250. Älä epäröi soittaa, kun akuutti sähkövika yllättää.

SÄHKÖURAKOINTI

Teemme myös kokonaisvaltaista sähköurakointia uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin. Kiinteähintaisia urakoita tarjoamme muun muassa liikerakennuksiin sekä omakoti- ja rivitaloihin. Remonttikohteet sen sijaan toteutamme yleensä tuntiveloituksella selkeyden ja läpinäkyvyyden vuoksi.

Teemme pientalojen sähköistys ja korjaustyöt, huoneistoremontit, pienurakat, peruskorjaukset, keittiö- ja kylpyhuoneremontit, toimisto- ja liikekiinteistöjen sähköasennukset, taloyhtiöiden huolto- ja korjausasennukset sekä työmaasähköistykset.

Käytämme ainoastaan tunnettuja ja korkealaatuisia sähkötarvikkeita. Kaikki sähköasentajamme ovat ammattitaitoisia ja omaavat kokemuksen monipuolisesti erilaisista sähkötöistä. Panostamme kokonaisvaltaiseen palveluun huolehtimalla sujuvasta yhteydenpidosta ja pitämällä kiinni sovituista aikatauluista. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi omaamme asiakaslähtöisen palveluasenteen, jolla takaamme asiakastyytyväisyyden.