VESIKALUSTEIDEN ASENNUS JA HUOLTO | LVI-palvelu Kipinä

VESIKALUSTEIDEN ASENNUS JA HUOLTO

Vesikalusteisiin kuuluvat asuinhuoneistossa esimerkiksi wc-istuimet, hanat, lavuaarit ja pesualtaat. Kodin vesikalusteita ovat myös keittön hanat ja mahdolliset pesukoneet kuten pyykinpesukone ja astianpesukone.

LVI-palvelu Kipinän täyteen palveluun kuuluvat näiden kalusteiden huoltotyöt ja mahdollinen asennustarve. Esimerkiksi kylpyhuoneen remontin jälkeen viimeisenä työvaiheena on vesikalusteiden asennus paikoilleen, mitkä toimitetaan paikalle vasta remontin ollessa valmis. Oikeaoppinen vesikalusteiden asennus vaatii ammattilaisten tietoa ja taitoa, jotta kalusteet ovat asennettu oikein ja asennuksessa on noudatettu rakennusmääräyksiä. Me tarjoamme tähän tehtävään kokeneet putkimiehet, jotka asentavat nopeasti ja vaivatta vesikalusteet remontoituun kylpyhuoneeseen. Tarvittaessa saat meiltä apua myös sähköasennuksiin.

Autamme mielellämme myös vanhempien vesikalusteiden huollossa. Vuotavat wc-istuimet tai hanat kannattaa vaihtaa uusiin tai korjata nopeasti, mikä säästää pitkällä juoksulla turhaa veden kulutusta ja näin ollen myös vesilaskuasi. Kaikissa huoltoautoissamme kulkee mukana varusteet yleisempien vesikalusteiden vikahuoltoon tarvittavia työvälineitä ja lisäosia, jotta pääsemme auttamaan sinua nopeasti ja tehokkaasti.

Otathan meihin yhteyttä ja kerro, millaisten vesikalusteiden asennukseen tai huoltoon kaipaat apuamme. Autamme miellämme sinua vesikalusteiden asennuksessa ja huollossa!