Putkityöt, Putkiliike Espoo | LVI-palvelu Kipinä

PUTKIMIES, PUTKITYÖT ESPOON ALUEELLA - PUTKILIIKE LVI-PALVELU KIPINÄ

LVI-palveluyritys Kipinä palvelee asiakkaitaan Espoon alueella ja olemme erikoistuneet LVI-asennuksiin ja –huoltoihin. Palveluihimme kuuluvat mm. putkityöt, erilaiset lvi-asennukset ja putkiasennukset. Kun kyseessä on asiakkaan tarvitsema LVI-palvelun työtehtävä, ovat ammattitaitoiset putkiasentajamme valmiina auttamaan. Korjaamme yksittäiset vuotavat putket ja vanhemmat, tippasevat hanat, voit kutsua meidät paikalle myös akuuteissa tilanteissa. Voit soittaa meille siis myös lyhyellä varoitusajalla ja autamme sinua nopeasti.

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä niin työmme jälkeen kuin aikataulussa pysymiseen. Kaikissa huoltoautoissamme on kattava varustus ja pääsemme asiakkaiden luokse nopeasti auttamaan myös tarvittaessa akuuteissa tilanteissa. Autossamme kulkee yleisimmät välineet putkien huoltoon ja korjaukseen.

LVI-asennus on monialainen palvelu, johon kuuluvat kylpyhuoneiden ja keittiöiden putkistojen korjaukset, mutta myös lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien asennus ja huolto. Voit luottaa, että LVI-palvelu Kipinän tuotteet ja työ on aina laadukasta ja pitkäikäistä. Käytämme työssämme vain putkiliikkeen laadukkaimpia tuotteita ja työvälineitä.

Uusitko juuri kylpyhuoneen ilmeen ja tarvitset kokeneen putkiasentajan vesikalusteiden asentamiseen? Olemme mielellämme mukana suuremissa remonteissa asentamassa uudet putkistot keittiöön tai kylpyhuoneeseen remontin yhteydessä. Kylpyhuone- ja keittoremonteissa kannattaa ottaa yhteyttä meihin LVI-palvelu Kipinällä ja kutsua paikalle ammattitaitoinen putkiasentaja, jolla on vankka kokemus LVI-asennuksista. Useiden putkiasennustöiden kohdalla on tärkeää ottaa huomioon rakennusmääräykset ja putkien oikeaoppinen asennus. Suuremmissa remonteissa tietyt työtehtävät kuuluvat vain ammattitaitoiselle putki- tai lvi-asentajalle ja itse näitä tehtäviä ei saa lainkaan tehdä. Pyrimme myös tekemään työn vähällä häiriöllä ja tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat työn nopeasti valmiiksi ja pääsevät nauttimaan esimerkiksi vastaremontoidusta kylpyhuoneestaan niin pian kuin mahdollista.

Olemme täyden palvelun LVI-yritys ja palvelemme asiakkaitamme työtehtävissä aina viimeiseen silaukseen asti ja jälkäteen opastamme ja neuvomme mielellämme asiakkaita heidän kysymyksissään. Olethan yhteydessä meihin LVI-palvelu Kipinään. Olemme täyden palvelun yritys, jolla on vankka kokemus LVI-alalta ja ammattitaitoiset putkiasentajat ja autamme mielellämme niin uudiskohteissa kuin vanhempien talojen putkiasennuksissa ja -huolloissa. Työmme on aina asiakaslähtöistä ja kuuntelemme toiveesi ja tarpeesi ja teemme työmme niihin pohjautuen.

Teemme työmme aina laadukkaasti, ripeästi ja kustannustehokkaasti Meille työnjälki ja laadukkus on ensisijalla ja emme tyydy vähempään. Putkityöt ja lvi-asennukset voivat olla pienempiä tai suurempia projekteja, me kuulemme mielellämme molemmista! Soita ja keskustelemme mielellämme projektistasi lisää.

Työmme teemme aina asiakkaiden toiveisiisi pohjautuen. Soita tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö ja palaamme pian asiaan! Aloitetaan kohteesi remontti jo tänään ja lupaamme, että olet tyytyväinen!