Putkityöt, Putkiliike Helsinki | LVI-palvelu Kipinä

PUTKIMIES, PUTKITYÖT HELSINKI - PUTKILIIKE LVI-PALVELU KIPINÄ

LVI-palveluyritys Kipinä palvelee asiakkaita Helsingin alueella ja olemme erikoistuneet LVI-asennuksiin ja –huoltoihin. Palveluihimme kuuluvat mm. putkityöt, erilaiset lvi-asennukset ja putkiasennukset. Palvelumme kattavat niin yrityksien kuin yksitystalouksien tarpeet ja kyseessä voi esimerkiksi olla vanhempi omakotitalo tai uusi kerrostalo.

Kun kyseessä on asiakkaan tarvitsema LVI-palvelun työtehtävä, ovat ammattitaitoiset putkiasentajamme valmiina auttamaan. Putkityöt ja lvi-asennukset voivat olla pienempiä tai suurempia projekteja, me kuulemme mielellämme molemmista. Korjaamme yksittäiset vuotavat putket ja vanhemmat, tippasevat hanat, mutta olemme mielellämme mukana myös suuremissa remonteissa asentamassa uudet putkistot keittiöön tai kylpyhuoneeseen remontin yhteydessä. Kylpyhuone- ja keittoremonteissa kannattaa ottaa yhteyttä meihin LVI-palvelu Kipinällä ja kutsua paikalle ammattitaitoinen putkiasentaja, jolla on vankka kokemus LVI-asennuksista. Useiden putkiasennustöiden kohdalla on tärkeää ottaa huomioon rakennusmääräykset ja putkien oikeaoppinen asennus. Suuremmissa remonteissa tietyt työtehtävät kuuluvat vain ammattitaitoiselle putki- tai lvi-asentajalle ja itse näitä tehtäviä ei saa lainkaan tehdä.

Teemme työmme aina laadukkaasti, ripeästi ja kustannustehokkaasti. Pyrimme myös tekemään työn vähällä häiriöllä ja tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat työn nopeasti valmiiksi ja pääsevät nauttimaan esimerkiksi vastaremontoidusta kylpyhuoneestaan niin pian kuin mahdollista.

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä niin työmme jälkeen kuin aikataulussa pysymisessä. Kaikissa huoltoautoissamme on kattava varustus ja pääsemme asiakkaiden luokse nopeasti auttamaan myös akuuteissa tilanteissa. Kaikki putkiasentajamme ovat luotettavia alan ammattilaisia, jotka myös mielellään opastavat asiakkaita tuotteiden käytössä.

LVI-yritys ja palvelemme asiakkaitamme työtehtävissä aina viimeiseen silaukseen asti ja sen jälkeen opastamme ja neuvomme mielellämme asiakkaita heidän kysymyksissään. Olethan yhteydessä meihin, me olemme luotettava valinta, kun etsit ammattitaitoista putkiasentajaa.

Käytämme työssämme vain putkiliikkeen laadukkaimpia tuotteita ja työvälineitä. Meille työnjälki ja laadukkuus on ensisijalla ja emme tyydy vähempään. Voit luottaa, että LVI-palvelu Kipinän tuotteet ja työ on laadukasta ja pitkäikäistä.

Onko rakennuskohteesi tai kotisi Helsingin alueella ja tarvitset apua putkitöissä tai lvi-asentamisessa? Ehkä sinulla on käynnissä kylpyhuoneen remontti ja tarvitset putkiasentajan vesikalusteiden asentamiseen? Ota yhteyttä silloin LVI-palvelu Kipinään, olemme täyden palvelun yritys, jolla on vankka kokemus LVI-alalta ja ammattitaitoiset putkiasentajat ja palvelumme on aina asiakaslähtöistä.

Kerro meille millainen remontti tai huoltokohde on kyseessä ja jätä meille tarjouspyyntö. Autamme sinua mielellämme myös nopealla aikataululla!

Ota yhteyttä ja kerromme sinulle lisää!