Käyttövesiputkiremontti, Käyttövesiputkien uusiminen Helsinki

KÄYTTÖVESIREMONTTI

Käyttövesiputkien uusiminen tulee ajankohtaiseksi viimeistään silloin, kun putket alkavat olla yli 25 vuotta vanhat. Käyttövesiremontin yhteydessä asentamamme uudet ja nykyaikaiset komposiittiputket kestävät puolestaan koko talon elinkaaren. Kerran laadukkaasti tehty käyttövesiputkiremontti varmistaa, ettei putkia tarvitse tulevaisuudessa uusia.

Kuparisten ja metallisten käyttövesiputkien arvioitu käyttöikä on noin 25 vuotta. Vanhojen, ennen 90-lukua rakennettujen talojen putket ovat yleensä metalliset, ja siitä syystä niissä voi ilmetä useita ongelmia. Vesi syövyttää metallia, ja koska putket ovat piilossa rakenteissa, erilaiset vuodot voivat olla huomaamattomia. On siis hyvin mahdollista, että metalliset käyttövesiputket tihkuttavat vettä tietämättäsi rakenteisiin. Kun putket ovat vanhat, kannattaa aika ajoin tarkkailla putkien kuntoa; esimerkiksi epätasainen vedenpaine voi olla hälyttävä merkki remontin tarpeesta. Käyttövesiputkien uusiminen hyvissä ajoin estää tulevaisuuden homeongelmat, terveyshaitat ja vesivahingot. Samalla käyttövesiputkiremontti turvaa sekä kotisi että sen asukkaat. On myös huomion arvoista, että laadukas remontti nostaa kotisi arvoa ja on eduksi esimerkiksi taloa myydessä.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme ottaa kaikki asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon. Käytämme työssämme vain hyväksi havaittuja, kestäviä ja laadukkaita työvälineitä, materiaaleja ja tuotteita. Hoidamme käyttövesiputkiremontit mahdollisimman vähällä häiriöllä, ja käyttövesiputkien uusimisen aikana on mahdollista asua kotona koko remontin ajan – asennamme käyttövesiputket ripeästi ja siististi pintavetoina. Putkiremontit toteutetaan aina etukäteen asiakkaan kanssa suunnittelussa aikataulussa. Putkitöiden lisäksi toteutamme tarvittaessa samalla myös vesikalusteiden, kuten hanojen, lavuaarien ja pesualtaiden asennuksen.

LVI-palvelu Kipinän toimialueena on Helsinki sekä koko muu pääkaupunkiseutu. Teemme remontit joustavasti ja tehokkaasti niin yrityksille kuin kotitalouksille pienistä putkiasennustöistä suurempiin projekteihin. Palvelemme ammattitaidolla, laadukkaasti ja tarvittaessa nopeallakin toimituksella.

LVI-palvelu Kipinä hoitaa käyttövesiremontin vaivattomasti ja luotettavasti. Ota yhteyttä ja pyydä kuntokartoitus!