Putkityöt, Putkiliike, Putkimies Klaukkala | LVI-palvelu Kipinä

PUTKIMIES, PUTKITYÖT KLAUKKALA - PUTKILIIKE LVI-PALVELU KIPINÄ

Asutko Klaukkalan alueella ja tarvitset apua putkien asentamisessa tai lvi-asentamisessa? Onko kohteesi uudisrakennus vai ehkäpä vanha kotitalo? Ota yhteyttä silloin LVI-palvelu Kipinään, olemme täyden palvelun yritys, jolla on vankka kokemus LVI-alalta ja ammattitaitoiset putkiasentajat. Autamme mielellämme niin uudiskohteissa kuin vanhempien talojen putkiasennuksissa ja -huolloissa.

Teemme työmme aina laadukkaasti, ripeästi ja kustannustehokkaasti. Pyrimme myös tekemään työn vähällä häiriöllä ja tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat työn nopeasti valmiiksi ja pääsevät nauttimaan esimerkiksi vastaremontoidusta kylpyhuoneestaan niin pian kuin mahdollista.

Käytämme työssämme vain putkiliikkeen laadukkaimpia tuotteita ja työvälineitä. Meille työnjälki ja laadukkuun on ensisijalla ja emme tyydy vähempään. Voit aina luottaa, että LVI-palvelu Kipinän tuotteet ja työ on laadukasta ja pitkäikäistä.

Kerro meille, onko sinulla on käynnissä kylpyhuoneen remontti ja tarvitset putkiasentajan vesikalusteiden asentamiseen. Kun kyseessä on asiakkaan tarvitsema LVI-palvelun työtehtävä, ovat taitavat putkiasentajamme valmiina auttamaan. Putkityöt ja lvi-asennukset voivat olla pienempiä tai suurempia projekteja, me kuulemme mielellämme molemmista. Korjaamme yksittäiset vuotavat putket ja vanhemmat, tippasevat hanat, voit kutsua meidät paikalle myös akuuteissa tilanteissa. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä niin työmme jälkeen kuin aikataulussa pysymiseen.

Kaikissa huoltoautoissamme on kattava varustus ja pääsemme asiakkaiden luokse nopeasti auttamaan myös akuuteissa tilanteissa. Kaikki putkiasentajamme ovat alan ammattilaisia, jotka myös mielellään opastavat asiakkaita tuotteiden käytössä.

LVI-asennus on monialainen palvelu, johon kuuluvat kylpyhuoneiden ja keittiöiden putkistojen korjaukset, mutta myös lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien asennus ja huolto. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille, miten voisimme auttaa sinua lvi-tehtävissä.

Olemme täyden palvelun LVI-yritys ja palvelemme asiakkaitamme työtehtävissä aina viimeiseen silaukseen asti ja jälkäteen opastamme ja neuvomme mielellämme asiakkaita heidän kysymyksissään.

Olemme mielellämme mukana suuremissa remonteissa asentamassa uudet putkistot keittiöön tai kylpyhuoneeseen remontin yhteydessä. Kylpyhuone- ja keittoremonteissa kannattaa ottaa yhteyttä meihin LVI-palvelu Kipinällä ja kutsua paikalle ammattitaitoinen putkiasentaja, jolla on vankka kokemus LVI-asennuksista. Useiden putkiasennustöiden kohdalla on tärkeää ottaa huomioon rakennusmääräykset ja putkien oikeaoppinen asennus. Suuremmissa remonteissa tietyt työtehtävät kuuluvat vain ammattitaitoiselle putki- tai lvi-asentajalle ja itse näitä tehtäviä ei saa lainkaan tehdä.

Kerro meille remontistasi ja keskustelemme mielellämme projektistasi lisää. LVI-palveluyritys Kipinä palvelee asiakkaita Klaukkalan alueella ja olemme erikoistuneet LVI-asennuksiin ja –huoltoihin. Palveluihimme kuuluvat mm. putkityöt, erilaiset lvi-asennukset ja putkiasennukset.

Kysy myös meiltä projekteihin apua, joissa on kiireellinen aikataulu. Autamme mielellämme – otathan yhteyttä jo tänään!