Putkityöt, Putkiliike, Putkimies Tuusula| LVI-palvelu Kipinä

PUTKIMIES, PUTKITYÖT TUUSULASSA - PUTKILIIKE LVI-PALVELU KIPINÄ

LVI-palveluyritys Kipinä palvelee asiakkaitaan Tuusulan alueella ja olemme erikoistuneet LVI-asennuksiin ja –huoltoihin. Kun kyseessä on asiakkaan tarvitsema LVI-palvelun työtehtävä, ovat ammattitaitoiset putkiasentajamme valmiina auttamaan.

Palveluihimme kuuluvat mm. putkityöt, erilaiset lvi-asennukset ja putkiasennukset. Korjaamme yksittäiset vuotavat putket ja vanhemmat, tippasevat hanat, voit kutsua meidät paikalle myös akuuteissa tilanteissa. Voit soittaa meille lyhyellä varoitusajalla ja pyrimme tulemaan luoksesi niin pian kuin mahdollista näissä tilanteissa. Kaikissa huoltoautoissamme on kattava varustus ja pääsemme asiakkaiden luokse nopeasti auttamaan myös akuuteissa tilanteissa.

LVI-asennus on monialainen palvelu, johon kuuluvat kylpyhuoneiden ja keittiöiden putkistojen korjaukset, mutta myös lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien asennus ja huolto. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä niin työmme jälkeen kuin aikataulussa pysymisessä. Voit luottaa, että LVI-palvelu Kipinän tuotteet ja työ on aina laadukasta ja pitkäikäistä. Käytämme työssämme vain putkiliikkeen laadukkaimpia tuotteita ja työvälineitä.

Uusitko juuri kylpyhuoneen ilmeen ja tarvitset putkiasentajan vesikalusteiden asentamiseen? Olemme mielellämme mukana suuremissa remonteissa asentamassa uudet putkistot keittiöön tai kylpyhuoneeseen remontin yhteydessä. Kylpyhuone- ja keittoremonteissa kannattaa ottaa yhteyttä meihin LVI-palvelu Kipinällä ja kutsua paikalle ammattitaitoinen putkiasentaja, jolla on vankka kokemus LVI-asennuksista. Useiden putkiasennustöiden kohdalla on tärkeää ottaa huomioon rakennusmääräykset ja putkien oikeaoppinen asennus. Suuremmissa remonteissa tietyt työtehtävät kuuluvat vain ammattitaitoiselle putki- tai lvi-asentajalle ja itse näitä tehtäviä ei saa lainkaan tehdä.

Olemme täyden palvelun LVI-yritys ja palvelemme asiakkaitamme työtehtävissä aina viimeiseen silaukseen asti ja jälkäteen opastamme ja neuvomme mielellämme asiakkaita heidän kysymyksissään. Pyrimme myös tekemään työn vähällä häiriöllä ja tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat työn nopeasti valmiiksi ja pääsevät nauttimaan esimerkiksi vastaremontoidusta kylpyhuoneestaan niin pian kuin mahdollista.

Olethan yhteydessä meihin LVI-palvelu Kipinään Tuusulan alueella. Olemme täyden palvelun yritys, jolla on vuosien kokemus LVI-alalta ja ammattitaitoiset putkiasentajat.

Teemme työn aina asiakaslähtöisesti ja asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin perustuen. Autamme mielellämme niin uudiskohteissa kuin vanhempien talojen putkiasennuksissa ja -huolloissa. Muistathan myös kysyä meiltä muihin lvi-asennuksiin apua!

Teemme työmme aina laadukkaasti, ripeästi ja kustannustehokkaasti Meille työnjälki ja laadukkus on aina ensisijalla ja emme tyydy vähempään. Putkityöt ja lvi-asennukset voivat olla pienempiä tai suurempia projekteja, me kuulemme mielellämme molemmista! Soita ja keskustelemme mielellämme projektistasi lisää.

Soita tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö ja palaamme mahdollisimman pian asiaan! Työmme teemme aina asiakkaiden toiveisiisi pohjautuen ja lopputuloksesta tulee sinun tarpeitasi parhaiten palveleva!