ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU - LVI-Palvelu Kipinä

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU – ASENNUKSET JA HUOLTO PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Ilma-vesilämpöpumppu

LVI-palvelu Kipinä on ilma-vesilämpöpumppujen asennukseen ja huoltotöihin erikoistunut luotettava ja kokenut alan ammattilainen. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan ja tehokkaan palvelun, tarvittaessa myös nopealla toimituksella! Palvelemme pääsääntöisesti alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja pääkaupunkiseutu, sekä tarvittaessa myös laajemmin muun Etelä-Suomen alueella.

Ilma-vesilämpömppu on kustannustehokas ja ekologinen ratkaisu, joka lisää huomattavasti asumismukavuutta. Autamme sinua oikeanlaisen ilma-vesilämpöpumpun valitsemisessa, sekä sen kotiisi sijoittamisessa ja asennuksessa. Asentajamme antavat mielellään vinkkejä myös siihen liittyen, kuinka ilma-vesilämpöpumpusta saa maksimaalisen hyödyn irti.

Löytyykö sinulta jo ilma-vesilämpöpumppu, joka kaipaa huoltoa? Soita meille LVI-palvelu Kipinään – autamme mielellämme myös kaikenlaisissa huoltotöissä!

Bosch ilma-vesilämpöpumput

Boschin ilma-vesilämpöpumpusta on tullut varteenotettava vaihtoehto joko koko talon päälämmönlähteeksi tai vanhan lämmitysjärjestelmän kanssa rinnakkain käytettäväksi hybridilämmitysjärjestelmäksi. Bosch ilma-vesilämpöpumpun asennus ei vaadi lainkaan porausta, joten se on myös helppo ottaa käyttöön. Se sopii pääosin kaikkiin vesikiertoisella lämmitysjärjestelmällä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin.

Käytännössä ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilman energiaa sisätilojen, sekä käyttöveden lämmittämiseen. Tehokkuus ja käytännöllisyys tekevät ilma-vesilämpöpumpusta erinomaisen lämmitysratkaisun, olipa kyseessä kokonaan uuden talon rakentaminen tai esimerkiksi vanhan kiinteistön uudistaminen. Tutustu lisää: www.bosch-climate.fi

Meiltä saat apua kaikessa aina uuden ilma-vesilämpöpumpun asentamisesta ja käyttöönopastuksesta huoltotöihin. Tarjoamme asiantuntevan ja sujuvan palvelun pääkaupunkiseudun ja muun Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa!