Putkityöt, Putkiliike, Putkimies Järvenpää | LVI-palvelu Kipinä

PUTKIMIES, PUTKITYÖT JÄRVENPÄÄN ALUEELLA - PUTKILIIKE LVI-PALVELU KIPINÄ

Onko remonttikohteesi tai kotisi Järvenpäässä ja tarvitset apua putkien asentamisessa tai erilaisissa lvi-töissä? Ota yhteyttä silloin LVI-palvelu Kipinään, olemme täyden palvelun yritys, jolla on vankka kokemus LVI-alalta ja ammattitaitoiset putkiasentajat ja autamme mielellämme niin uudiskohteissa kuin vanhempien talojen putkiasennuksissa ja -huolloissa. LVI-asennus on monialainen palvelu, johon kuuluvat kylpyhuoneiden ja keittiöiden putkistojen korjaukset, mutta myös lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien asennus ja huolto. Voit luottaa, että LVI-palvelu Kipinän tuotteet ja työ on aina laadukasta ja pitkäikäistä.

LVI-palveluyritys Kipinä palvelee asiakkaitaan Järvenpään alueella ja olemme erikoistuneet LVI-asennuksiin ja –huoltoihin. Palveluihimme kuuluvat mm. putkityöt, erilaiset lvi-asennukset ja putkiasennukset. Teemme työmme aina laadukkaasti, ripeästi ja kustannustehokkaasti. Käytämme työssämme vain putkiliikkeen laadukkaimpia tuotteita ja työvälineitä. Meille työnjälki ja laadukkus on ensisijalla ja emme tyydy vähempään. Putkityöt ja lvi-asennukset voivat olla pienempiä tai suurempia projekteja, me kuulemme mielellämme molemmista. Korjaamme yksittäiset vuotavat putket ja vanhemmat, tippasevat hanat, voit kutsua meidät paikalle myös akuuteissa tilanteissa.

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä niin työmme jälkeen kuin aikataulussa pysymisessä. Kaikissa huoltoautoissamme on kattava varustus ja pääsemme asiakkaiden luokse nopeasti auttamaan myös akuuteissa tilanteissa.

Uusitko juuri kylpyhuoneen ilmeen ja tarvitset putkiasentajan vesikalusteiden asentamiseen? Olemme mielellämme mukana suuremissa remonteissa asentamassa uudet putkistot keittiöön tai kylpyhuoneeseen remontin yhteydessä. Kun kyseessä on asiakkaan tarvitsema LVI-palvelun työtehtävä, ovat ammattitaitoiset putkiasentajamme valmiina auttamaan. Pyrimme myös tekemään työn vähällä häiriöllä ja tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat työn nopeasti valmiiksi ja pääsevät nauttimaan esimerkiksi vastaremontoidusta kylpyhuoneestaan niin pian kuin mahdollista. Teemme työn aina asiakaslähtöisesti ja asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin pohjautuen.

Kylpyhuone- ja keittoremonteissa kannattaa ottaa yhteyttä meihin LVI-palvelu Kipinällä ja kutsua paikalle ammattitaitoinen putkiasentaja, jolla on vankka kokemus LVI-asennuksista. Useiden putkiasennustöiden kohdalla on tärkeää ottaa huomioon rakennusmääräykset ja putkien oikeaoppinen asennus. Suuremmissa remonteissa tietyt työtehtävät kuuluvat vain ammattitaitoiselle putki- tai lvi-asentajalle ja itse näitä tehtäviä ei saa lainkaan tehdä.

Ota meihin yhteyttä ja kerro meille, miten voisimme auttaa sinua. Olemme täyden palvelun LVI-yritys ja palvelemme asiakkaitamme työtehtävissä aina viimeiseen silaukseen asti ja jälkäteen opastamme ja neuvomme mielellämme asiakkaita heidän kysymyksissään. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä ja tilata kohteeseesi auttamaan alan kokenut putkiasentaja!

Kerro meille tarpeestasi ja keskustelemme mielellämme projektistasi lisää. Työmme teemme aina sinun toiveisiisi pohjautuen. Voit joko soittaa meilel tai lähettää sähköpostia ja jättää näin yhteydenottopyyntösi. Autamme mielellämme – otathan yhteyttä jo tänään!